Followers

Sunday, May 2, 2010

Shopping2 di Cherating~

Memang banyak kedai cenderahati tapi dek kerana hujung bulan dan duit dah suam2 kuku dalam purse maka sya banyak window shopping sahaja.


Jom jalan2..
Dari kiri adik alif, mak dan my sis..
Saya kat belakang dorang snap gambar ni.=)

Ni pula bila dah keluar daripada pintu masuk resort menuju ke kedai2 cenderahati..
Sempat lagi my sis bagi 'peace'
Tengok tu..
My sis yang berdesup nak masuk kedai.
tak sabar2..
haha~
Uik, kat sini ada transnasional la..
Kalau nak naik bus dari sini lihatlah rate nya tu..
Haa..
Lihatlah deretan kedai2 cenderahati di Cherating ni.
Pelampung warna warni banyak juga dijual.
Masa pilih dan beli belah tu tak ada masa nak snap2..
Alih2 dah keluar kedai barulah nak bergambar.
Tengok berapa beg plastik yang saya pegang tu haa..


ok, dah boleh balik dengan hati senang.
tapi poket kering la kan..
huhu~

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics