Followers

Sunday, May 16, 2010

bila prettyrain memandu -tagged

Saya dapat tag daripada kawan ex-schoolmate saya, Meza.
Senang sahaja beb.So, apa lagi terus jawab..

Soalan2 berbentuk begini.

1) Adakah anda ada lesen memandu?
- Ada-ada. tapi malulah masih P. Tahun depan baru competent.

2) Bilakah anda amik lesen memandu?
- Daripada 2008 membawa ke 2009 baru lepas. Lambat pick up pasal kete2 ni.

3) Brape lamakah pngalaman memandu anda?
- Setahun lebih baru. Masih tak terror.

4) Pengalaman pahit ketika memandu?
- Accident 2 kali tapi kete je yang sakit.Orangnya sakit juga.sakit hati.huhu~

5) Pengalaman manis?
- Ada. First time dapat lesen tu la pengalaman manis.

6) 3 tabiat ketika memandu.
- Saya suka nyanyi sama2 layan lagu dalam kereta bila sorang2.
- Tak suka bawa kereta slow2. Nak cepat sahaja lagi2 tang pergi kerja balik kerja. Tapi masih berhemah dan tak pernah lebih 110 km/j lagi.
- Suka membebel sorang2 bila ada pemandu lain buat hal kat jalan tu. Hon lupa nak tekan.

7) 3 pantang time memandu.
- tak ada lagi. tak de pantang larang setakat ni.

8) Last sekali, as usual..kena la bagi tag ni kat sapa2. So this tag goes to:
Sesiapa yang datang singgah blog dan baca tag ni hari ni 16/May/2010. Sila tinggalkan komen kat post entry ini kalau berminat. haha~

Fuhh, penat plak menjawab tag ni. Ada sapa-sapa nak belanja makan tak? Ngeee~

3 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics