Followers

Monday, May 24, 2010

Cuci mata tengok rakan2 Garfield!

Entah apa mimpi sorng kawan send gamabr2 kucing2 gemuk lagi sihat ni.
Memang comel lote rasa macam nak buat bantal peluk sahaja.
Saya tak nak rasa geram sorang2 jadi saya share kan dengan kawan2 supaya ramai lagi rasa geram kat kucing2 ni.

Ni kucing dah sama besar dengan baby ni.
haha~
Korang rasa kucing ni tengah berdiri ke duduk?
nampak cam kemetot je kaki dia kan.
Ni memang betul2 macam bantal peluk.
geram seyh..
Sodap je dia tidur atas lembek.
kroh kroh..
Bosar dan pastinya berat.
Lenguh nak dukung lama2 ni.
Haha..
kucing ni macam genster kampung pinang sebatang la..
Baik punya menyandar kat dinding tu.

Yang ni menggebu-gebu.
Sedap je landing atas rumput karpet.

Yang ini pula saiz pingggang dam melebihi tuan..
Kena diet ni.
Obes..obes..
inipun sama.
Weh..kiut..
kenaap kucing ku tak macam ni.
geramnyaa..
Rakan2 ada kucing besar gedang macam ni ke?
kalau ad mesti besh kan.
Tapi mesti kuat makan. Berhabislah duit untuk bagi makan kat kucing gemuk camni.

p/s: kucing saya jenis yang jaga badan. Makan sikit2 tapi banyak kali. Auu..

26 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics