Followers

Friday, May 14, 2010

Potret Sejuta Warna - cantik sangat!

kagum dengan kegigihan salah seorang sahabat sekolah sejak daripada from 1 ni.
Dulu kami sekelas dan dia ni kecik molek, kulit cerah, ada rupa.
Nama dia Hafazli.
Dulu dia pernah kutuk content blog saya sebab saya ada buat satu entry gosip.
Rasanya pasal Lagu Drama King.

Dia kata daripada update gossip2 tak berfaedah ni baik update pasal benda lain.
Saya print screen la komen dia tu.

Dulu memang saya suka share blog kat fb.
tapi seganlah lagi2 boss2 sayapun layan fb.
Kalau saya update blog time kerja, kantoi pula kat fb.
bahaya!

Lagipun malu sebab blog ngarut2.
Tu yang tak share dah.
Entry tu entry terakhir saya share fb.

Tengok dah ke laut pula.
Sebenarnya bukan nak cerita pasal tu.
tapi, pasal kesungguhan dia untuk kami ex schoolmate dia.
Dia edit pakai software apa pun tak tahu.
Katanya,

JUDUL : Potret Sejuta Warna

MODEL : Ex Student Esempi 1998-2002

Mula2 dia design yang ni..
Muka2 kami ada dalam tu.
Yang tudung merah tu saya la..haha~
Tapi yang kat hujnug2 tu kecik sangat.
Ramai yang komplen ( cet, dah buat pun cukup bersyukur dah..huhu~)



So, dia buat satu lagi version..
Nampak macam tak ada apa2 sahaja kan.
Tapi dalam batu tu ada wajah2 kami.



Cubalah cari saya kalau terror.
Thanks ye Hafazli.
Saya suka.
Buat lagi tahu..=)

20 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics