Followers

Sunday, May 9, 2010

Journey to Pulau Kapas versi sunset~

Lepas snorkeling tu sepatutnya kami akan pergi mencandat.
Kami balik daripada snorkeling dalam pukul 4.
Pukul 6 dah kena ready untuk snorkeling.

Organizer dah berpesan supaya beli ubat mabuk lauk untuk dimakan sebelum pergi candat sotong.
Oleh kerana bekalan ubat tak banyak, kamipun kongsilah ubat tu sikit seorang.
Bekalan ubat memang ngam2 sahajalah kan.
Tepat kul 6, kami dah terpacak tepi pantai.
Tup2, trip tuk mencandat postponed ke esok sebab orang yang urus bot candat salah tanda tarikh kami mencandat.
huhu~
Kecewa tu memang kecewa tapi nak buat macam manakan.
Redha sahajalah.

Oleh kerana tak ada aktiviti lain, kami dapat pakej karaoke free malam itu.
Tapi sementara nak tunggu malam tu apa nak buat?
Macam cantik sahaja kalau dapat ambil gambar sunset.
Jom menghayati sikit sahaja gambar sunset yang di upload my F.

Gambar ni di snap sebaik sahaja dimaklumkan candat ditangguh ke hari esoknya.
Layan feeling tepi laut masa hampir sunset.
Suka sangat gamabr ni.
Boleh letak puisi tak pun buat ucapan salam perantau kat ruang belah kanan tu kan?
haha~
Ni matahari dah tenggelam tapi cantikkan.
Ada kaler merah jingga di kaki langit.

Sebenarnya ada banyak lagi gambar tapi sayapun tak dapat tengok lagi.
huhu~
Di sebabkan dah makan ubat mabuk tapi tak pergi candat, maka kesannya kami rasai bila dah malam.
Apakah kesannya yea?
Tunggu next versi pula.

Nota siku : Kat komen ni ada sahabat yang saya kenal sebagai Isa bertanya kalau2 sesiapa di sini ada pengalaman ke Redang ke...? Minta jasa baik untuk tinggalkan comment di post ini ataupun email ke Zergdukes@gmail.com Boleh buat panduan..

17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics