Followers

Monday, May 31, 2010

My Sweetheart Smells Like Adidas Action3 Sensitive

Adidas Action 3 ada pelbagai jenis produk deodorant dan yang pastinya ada untuk lelaki dan ada juga untuk perempuan. Ada jenis Instensive, Control, Sensitive, Fresh, Pure dan Pro Clear. Contoh pilihan macam dalam gambar di bawah ni.
Mana satu yang saya rasa sesuai dengan my sweetheart?
http://projectalpha.com.my/wp-content/uploads/2010/05/Week-14a.jpg
Terlalu banyak pilihan sampai sayapun keliru yang mana satu suit dengan dia.
Yang saya tahu dia seorang yang sensitif dan amat mengambil berat gitu.
So, saya yakin sekarang ini bahawa my sweetheart smells like Adidas Action3 Sensitive.
Selain daripada alasan di atas, kelebihan yang ada berbanding 5 jenis yang lain ialah 'caring protection over perspiration'. Memang sesuai sangat keunikannya dengan my sweetheart.
Warna hijau pada botol juga ada maksud tertentu dan yang penting merupakan salah satu warna kegemarannya yang membawa maksud kesegaran. Ya, bila menggunakan deodorant Adidas Action3 Sensitive ini dia automatik akan jadi segar sentiasa.

Selain itu, deodorant ini memang sesuai untuk dia sebab ia tiada alcohol.
Dengan perlindungan selama 24 jam, dia akan berbau wangi sepanjang hari.
Siap ada special anti-whitening materials untuk mengurangkan tompok2 putih pada baju dan juga kulit badan bila memakainya. Sebab kadang2 ada jenis deodorant jenis spray yang meninggalkan kesan putih pada baju dan bawah lengan bila memakainya. Sebab iu sebelum ini saya dan diapun tak suka memakai deodorant jenis semburan ini. Selain itu ia juga ada New Dry Max System Technology yang berfungsi menyerap lembapan dengan lebih pantas dan kita akan rasa nyaman sentiasa bila memakainya. Dan yang paling penting dia takkan rasa macam basah sahaja kalau berpeluh.Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics