Followers

Saturday, May 1, 2010

Gila bergambar di Pantai Cherating sebelum pulang~part 2

Lepas dah bergambar sakan kamipun geraklah balik ke chalet.
Memang kami jalan kaki 100 meter je dari rumah dah jejak ombak.
Tapi sebab matahari dah meninggi, semangat nak berlama-lama di pantai menipis.
Panas woo~

Tapi sempat saya snap2 sedikit pemandangan sekitar sehingga sampai ke chalet kami tu.

Ni sebenarnya ter snap gambar chalet yang mahal tu.
Tapi cantik kan.
Masa ini air surut.
Tu yang nampak macam lembab2 je permukaan pantai tu.

Ni ada peringatan penting untuk pengunjung yang rasa nak mandi laut.
Kalau hujan dan ombak besar janganlah gatal2 kaki nak pergi pantai.
Bahaya tu.
Ok, Inilah pemandangan chalet kami dari belakang.
Chalet kami sewa yang tengah dan yang kiri tu.
Maknanya chalet kami yang ke 2, 3 terhampir dengan pantai la sebab pantai ada kat belah kanan nun.
Sampai2 sahaja depan penginapan kami tu kelihatan ayah, adik dan emak sedang bersidai di beranda.
Sebenarnya sedang buang angin tiub tayar tu.



Gambar seterusnya tidak sanggup untuk di kongsi sebab lepas snap2 kat situ, saya terus masuk dalam chalet yang bersepah tak hengat.
Maklumlah bilik untuk 3 orang tapi yang guna 5 orang.
My sis dengan suaminya tinggal kat chalet lagi satu.
kami 5 beranak bersharing is caring satu chalet.

Nampak tak mak saya dah ready macam tunggu sesuatu masa picta last tu.
Haa..sebenarnya dia tunggu kami nak pi shopping baju2 cop cherating kat area tu.
Nanti saya cerita dalam next episode k. =)

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics