Followers

Friday, May 7, 2010

Sebenarnya saya dah 4 hari tak sihat. Percaya tak?


Start daripada hari Selasa iaitu sehari selepas balik daripada projek 3 hari ke Pulau Kapas,
saya dilanda food poisoning yang melampau-lampau hingga diberi cuti 2 hari.
So, semalam (Khamis) dengan gagahnya saya cuba ke office dengan harapan tak nak cuti lagi daa..
tapi, serius cakap sepanjang pagi membawa ke tengahari itu saya gagal untuk bekerja.
Badan sengal2, pening kepala, rasa mual semuanya bersatu padu.
Sudahnya saya minta keluar pergi klinik.
Memang tak sangka saya demam.
Suhu badan saya menurut doktor 39.4 darjah celcius.
Padahal saya tak rasapun demam.
tak ada simptom2 demam iaitu selsema atau batuk.
Jadi doktor bagi MC.
Hari ni (Jumaat) saya MC juga sebab condition masih sama.
So, genaplah seminggu saya tak kerja.

Entry ni pun saya ambil masa laam untuk habiskan sebab tak larat tap inak juga habiskan.
Minta maaf kepada sahabat2 kalau saya tak blogwalking ke blog anda.
Saya ada blogwalking tapi tak ke semua blog2 list sebab tak larat.
Ni pun saya sempat je blogwalking tapi mana yang larat sahajalah.
Saya harap hari ni saya akan sihat seperti biasa.
Doakan saya ye kawan2.

p/s : lagi satu kerisauan saya sebab kat office dah ada seorang affected by H1N1. takut2.
semua kena pakai face mask sepanjang di office semalam.

16 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics