Followers

Thursday, May 20, 2010

Ada E-Book untuk Nuffnang beginner~


Tadi tengok kat shoutbox, ada seseorang tinggalkan komen macam kat atas ni.
Katanya ada e-book jana pendapatan dengan nuffnang.
Sayapun dengan terujanya terus klik link tu.

Dia ada letakkan 2 ebook untuk di download tapi satu sahaja yang dapat saya buka.
File dalam bentuk pdf.
Bila check2 rupanya dalam tu panduan basic pasal nuffnang.
Ada sikit sebanyak history penubuhan nuffnang.
Ada cara nak register nuffnang.
Ada juga cara nak masukkan code2 html ke blog yang details la juga.
Sesuai sangat untuk beginners dan juga kepada yang tak tahu sejarah penyuhan nuffnang.

Kalau mahu bolehlah klik SINI

13 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics