Followers

Thursday, May 20, 2010

700++ Followers Award presented to you!

Pejam celik pejam celik dah 700 followers saya..
Wow..tak tercapai akal saya sebelum ni.
Terima kasih kerana sudi follow blog saya yang sederhana sahaja ini.
Sebagai tanda penghargaan yang saya dah delay sejak followers saya cecah 600 disebabkan kekangan masa dan masalah kesihatan, hari ni saya nak bagi award istimewa untuk semua followers saya.
Yang baru follow lepas 700 ni pun boleh ambil dan tepek kat blog masing2 sebab kat award ni saya mention 700++ .


Sudilah kiranya kawan2 ambil yea.
Jasa kamu semua amatlah saya kenang.
Saya sayangkan kamu semua.
So, jengah2 la blog ni selalu ye pas ni.
=)

update : saya nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada intanurulfateha sebab dah tolong saya create kan code untuk followers saya copy-paste award atas ni.
thanks yup =)


p/s: maaf sebab saya tak reti nak design award cantik2. Ni la design paling cantik saya buat =)

23 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics