Followers

Thursday, May 13, 2010

Nice Bloggers Award diterima!

tadi belek2 shoutmix, tiba2 ada mesej di tinggalkan leeza.
Katanya saya telah di tag.
Layan la sat.

Pastu ada seorang lagi blogger bag iaward ni gak kat saya.
Saya masukkan sekali la kat sini yea.
Blogger ni Lady-ss
nice blogger awards

Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

1)Copy award nie kat blog korank.

sudah beres!

2)wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.

Terima kasih ye kepada leeza dan Lady-ss
saya suka award ini.
Nice to be fren here with you.

3)jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

“Mulakan hari kerja dengan senyuman dan doa dapat buat kerja dengan cemerlang”

2. Apakah nama samaran korang

“Afzan, Noor, kak”

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

a- Family (semua la..)

b- my F

c- Kawan2 (yang rasa saya ni kawan dia)

4. Panggilan untuk si dia
"kami membahasakan SAYA AWAK je. =)"

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

“Handset je”

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Yang ada dalam list belah kiri sidebar ni.Layan semua =)
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

sikitnya.nak tag semua yang ada lam bloglist kalau boleh =)
tapi sebab 15 je, saya petik saja mana yang teringat.
tak ada unsur paksaan sebab saya tahu anda busy.
=)

1. luvida
2. Jard
3. cikhel
4. ciklilyputih
5. intanurulfateha
6. Zack Insan Tinggi
7. si lampu neon
8. Dunia Sebelah Zara
9. cikpuanEzah - sori saya ada utang tag
10. MashiMashi
11. Zie Redbloodsnow
12. Adda
13. Niesz
14. ija fareeza -saya utang tag n hadiah
15. nadd

p/s : saya update pemberi award sahaja di sini =)
refer tulisan merah

12 comments:

niesz said...

hihi..tuk niesz pon ade..thanx tau..nnti niesz wat tag ni ek..

noor afzan said...

orait niesz..
x sempat nak terjah blog tuk bgtau..
sorry..=)

CikLilyPutih said...

ok nanti kite buat ek! tapi lambat sket lah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.da byk dah tag n award neh
.x terbuat T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.da byk dah tag n award neh
.x terbuat T__T

noor afzan said...

cikLily..
k, take ur time..=)

noor afzan said...

intan..
x pe le..
saje nak memeriahkan suasana.
if not free pass to hairi.
dia tu macam x tahu nak update pe kat blog dia kan..
haha~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg nice belog kamoo =)

noor afzan said...

terharunya miss lolly cakap camtu..
*blushing*

Redbloodsnow said...

haaa nih die tag utk zie aritu ea. td pagi puas zie cr taw....senang ati akak buat yang :)

but will publish it on saturday, insya'ALLAH :)

noor afzan said...

redbloodsnow..
haha..zie..
inilah dia tag ni..

thanks ye..
x sabo nak tunggu sabtu nih =)

[ija fareeza] said...

thanks akak..nt sy jwb
eh hutang hadiah ape lg kak?
kn dh dapat adiah ari2?
:)

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics