Followers

Thursday, May 13, 2010

Nice Bloggers Award diterima!

tadi belek2 shoutmix, tiba2 ada mesej di tinggalkan leeza.
Katanya saya telah di tag.
Layan la sat.

Pastu ada seorang lagi blogger bag iaward ni gak kat saya.
Saya masukkan sekali la kat sini yea.
Blogger ni Lady-ss
nice blogger awards

Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

1)Copy award nie kat blog korank.

sudah beres!

2)wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.

Terima kasih ye kepada leeza dan Lady-ss
saya suka award ini.
Nice to be fren here with you.

3)jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

“Mulakan hari kerja dengan senyuman dan doa dapat buat kerja dengan cemerlang”

2. Apakah nama samaran korang

“Afzan, Noor, kak”

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

a- Family (semua la..)

b- my F

c- Kawan2 (yang rasa saya ni kawan dia)

4. Panggilan untuk si dia
"kami membahasakan SAYA AWAK je. =)"

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

“Handset je”

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Yang ada dalam list belah kiri sidebar ni.Layan semua =)
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

sikitnya.nak tag semua yang ada lam bloglist kalau boleh =)
tapi sebab 15 je, saya petik saja mana yang teringat.
tak ada unsur paksaan sebab saya tahu anda busy.
=)

1. luvida
2. Jard
3. cikhel
4. ciklilyputih
5. intanurulfateha
6. Zack Insan Tinggi
7. si lampu neon
8. Dunia Sebelah Zara
9. cikpuanEzah - sori saya ada utang tag
10. MashiMashi
11. Zie Redbloodsnow
12. Adda
13. Niesz
14. ija fareeza -saya utang tag n hadiah
15. nadd

p/s : saya update pemberi award sahaja di sini =)
refer tulisan merah

12 comments:

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics