Followers

Tuesday, May 11, 2010

Journey to Pulau Kapas versi berkamera di pagi kedua~

Disebabkan tak dapat karok, kami pasrah sahajalah.
Sedar2 dah subuh tapi lepas subuh bantai tidur lagi.
Ruginya datang Pulau jauh2 semata-mata nak layan tidur.
hoho~

Bangun je kami terus pergi sarapan.
Setakat basuh muka dan gosok gigi sahajalah kami tanpa mandi session.
Sahabat photographer kami mengajak pergi jalan2 ambil gamabr di pantai.
Sayapun apa lagi seronoklah men'join'kan diri.
Actually gambarnya amatlah banyak tapi semua kat FB.
Saya nak share sikit sahajalah di sini.
=)

Layankan ajelah ye.
Atas permintaan Aduka yang prihatin, saya taruk captions tuk setiap gambar.

Tak sangka ada gua kat tepi pantai kapas ni.
Guanya tak dalam dan kecil sahaja.
Kamipu duk kat luar sahaja.
Cam scary gelap sahaja dalam tu.
Actually, watak utama tu menyandar kat papan luncur yang separuh lebih tenggelam.
Itu replika papan luncur air di beach tu.
watak utama tu je yang gigih berpasir.
Kami tak sanggup nak mempasirkan baju kami.
So, kami buat2 keliling dia macam dia minat hot sepanjang zaman.
haha~
Ada juga yang tak puas hati dan jeles dengan minah hot.
Diapun nak jadi watak utama gak.
Satu-satunya watak lelaki dalam episod gegadis pulau nak transform jadi jejaki hot pagi itu.
Hot ke tak tu?
Muka macam takut kena belasah je tu.
Ni baru nampak jelas replika ppan luncur yang ditanam kat beach tu.
Susun ikut ketinggian.
Tak nampak la pulak papan luncur ketiga( paling kanan) .
Dah tenggelam dek sandaran si dara berseluar purple gamaknya.
Actually saaypun tak ingat bila gambar ni di snap.
Dan tak ingat kami duduk atas apa.
kronik2..tapi memang cantik viewnya.
Sangat suka gambar ini.
Kami bergaya macam buat kulit album artis berkumpulan.
Suka juga gambar ini.
Comel. Dan viewnya sangat cantik.
Kali ini penyu batu pulak jadi hot stuffs..
ekeke~
Belakang tu bukan chalet tempat kami tinggal.
kami tumpang bergambar sahaja.
laarrikkkk~

p/s : harap Aduka berpuas hati.heehee~ Jangan marah bro. Saya gurau je =)

22 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics