Followers

Tuesday, May 25, 2010

Happy Birthday Orang2 bulan May!

Siapa yang lahir bulan May angkat lutut!
Haha..
Selamat Hari Lahir ye kepada anda.
Sekarang dah dekat penghujung bulan May pun.
Bulan ni ramai orang2 terdekat dengan saya meraikan hari 'tambah tua' mereka.

Di office saya, ada 2 member yang sambut hari lahir pada hari yang sama iaitu 12HB MAY.
Kami ada buat sambutan dengan buta makan2 kecil di pantry office.
Menu utama pizza dominos dan juga kek secret recipe.
Nyum2.
Gambar tak ada sebab ada kat folder di office.
hoho~

Personal life pula ada 3 orang pula.
Mula2 abang ipar saya ,Nusin .
Birthday dia 22hb May (Sabtu lepas).
Kami sambut dengan beli kek jenama King dan juga makanan2 sampingan yang juga di beli di King ( pizza mini, roti garlic dan karipap).
Layankan sahajalah gmabar2 di bawah ni yea.

Oleh kerana hujnug bulan, semua makanan kena potong kecil supaya semua orang dapat rasa.
Lupa, donut kecik2 bulat pun ada.
Air twister oren yang dah tinggal separuh sama air masak.
Jadilah asal ada.

Inilah rupa keknya.
Nama kek ni Forest Noir. Try la cari kat King.
Sedap gak rasanya.

Yang berbaju oren tu la abang ipar saya.
Kakak saya yang berbaju pink tu beriya nak buat suprise party.

Muka2 lapar yang tunggu masa sahaja nak ngap semua yang terhidang tu.
Aik, Diko pun ada duduk kat situ.
Tahu sahaja dia orang tengah nak buat party kat situ.
(tapi dia sikitpun tak mengacau. Kucing yang hanya reti makan Friskies je macam gini la)

Sedia untuk potong kek..
Aik, kenapa satu sahaja lilin?
Kalau nak ikut umur dia perlukan banyak lilin.
tak cukup nak letak atas kek tu nanti.

Last sekali sayapun nak masuk gak.
Asyik masuk gmaabr orang lain je.
ekeke~
Of course dengan kucing kesayangan kami tu, Diko.



Actually ada 2 orang lagi birthday bulan 5.
Lepas abang Ipar, kakak saya pulak. Semalam 24hb May.
Birthday laki bini tu dekat2 sahaja.
Senang sambut sekaligus sahaja.
Tapi mungkin tunggu hujung minggu ni kot untuk sambut birthday bakal ibu tu pula.

Last sekali my F la.
Betul2 hujung bulan May.
Tapi lambat lag itu.
Hadiahpun tak prepare.
Nak bagi apa ye?
Any suggestion?

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics