Followers

Monday, May 10, 2010

Journey to Pulau Kapas versi Karok~

Seperti yang dijanjikan, malam tu memang malam karok la untuk semua peserta.
PA System, list2 lagu dan projecter siap pasang tu.
Mantap!

Eh, ni lagu apa tengah main ni ye? lost sekejap.
Seronoknya mereka berkarok.
Nampak macam berduet tapi mic satu je disediakan.
Sambil2 tunggu turn karok, layan game poker dulu.
Sorry saya memang tak reti game nih.
Dalam masa yang sama ada satu group layan UNO.
Yang ni memang best layan tapi tak reti nak main ngan dorang ni.
Psiko sangat. Serammm~

Dimanakah saya?
Apakah kaitannya dengan ubat mabuk?
haaa...saya bersama orang2 yang dah makan ubat mabuk dah pengsan tak sedar diri dalam chalet masing2.
(hampir separuh jugalah yang tak turun karok malam tu penangan ubat mabuk)
Langsung tak sedar walaupun speaker yang dorang set untuk karok session kuat.
Rugi rasanya tak dapat havoc2 dengan mereka2 ni.Sedar2 sahaja dah subuh.
Nak karok mende subuh2 kan.
huhu~keciwa hatiku.

p/s : update sikit sebab ramai yang keliru ngan ubat mabuk.Actually ubat mabuk ni bukan ubat untuk buat kita mabuk tapi ubat untuk elak kita mabuk di laut. tapi bila kita makan tapi tak pergi laut, kita akan jadi macam orang mabuk la di darat. Tapi mabuk di darat ni tak bahayapun. Cuma kita jadi mengantuk = ubat tidur kot. Harap2 kawan2 faham dengan explaination panjang lebar saya tu.

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics