Followers

Monday, May 31, 2010

Reunion kecil secara mengejut!

Petang Isnin lepas saya dapat mesej daripada kawan masa sekolah rendah dulu, Rozita.
Dia kata nak edarkan kad kahwin Hidayat sahabat kami juga.
So, cadangannya nak jumpa lepas waktu kerja hari itu dan dia bertanyakan waktu balik kerja saya.
Macam biasa saya jawab memang positif.
Boleh saja. Siap tanya nak jumpa kat mana dan pukul berapa.
Last2 dia mesej jumpa di ABC Restaurant kul 8.30.

Bagus juga.
Sempatlah saya balik rumah bersiap dan lepaskan maghrib dulu sebelum pergi sana.
Dijangkakan ada beberapa orang lagi akan join sesi penyerahan kad kahwin sahabat kami Hidayat tu.

Tepat kul 8.30 sayapun sampai.
Masa tu Rozita dah tunggu kami.
Awal betul dia sampai.haha~
Lepas itu sorang2 kawan2 sekolah sampai.
Borak2 sakan lah kan.
Daripada tujuan jumpa nak agih kad kahwin bertukar jadi reunion kecil.
Sebab daripada rancang 2-3 orang jadi 7+1 orang pula kan.
Apapun mari layan gambar ni dulu.

Dari kiri Wan, Che dan Rozita..
Rancak berborak sampai sayapun tak dapat nak tangkap.
Dorang dok cerita pasal working life masing rasanya.
Tengoklah berapa banyak gelas atas meja tu.

Ini pula baby Ayisy dengan mummy nya, Farhana Aqilah.
Sama2 cute kan.
Ok, inilah bapak Ayisy.
haha~
Memang sportinglah dia sanggup temankan isteri tersayang jumpa kawan2 sekolah.
Hai Ayisy.
Alololo..bulatnya mata dia.
geram!
Last sekali gambar kami berunion beramai-ramai.
Err..ramai ke kalau 6 orang sahaja.
hehe~



Kami balik pukul 10 camtu.
Bersembang punyalah sakan sampai tak sedar masa cepat berlalu.
Saya setuju dengan kata2 orang yang berbunyi lebih kurang macam ni.

" kadang2 perjumpaan yang dibuat mengejut tanpa dirancang awal lebih menjadi (happening) daripada yang well prepared reunion."
=)

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics