Followers

Wednesday, May 12, 2010

Checklist : Elak lupa~

Salam to all bloggers seantero dunia.
Salam 1Malaysia.
Salam 1Blogger.

Saya nak highlight beberapa perkara untuk elak terus lupa dan alpha.
Baca sekali tau lagi2 point no 1, no 4 dan no. 5..
  1. Buat award for followers. Kebizian sampai tak sempat nak design.
  2. Pengumuman : hadiah untuk NoorAfzan Birthday Giveaway dah selamat di kirim. Esok atau lusa sampailah yea Ija Fareeza. Mungkin juga hari ni!
  3. Hutang tag : yang ingat dengan Ija Fareeza dan CikPuanEzah. nanti saya langsaikan yea =)
  4. Kemas kini !!Banner Kawan2!! Ada sesiapa ada banner. Tinggalkan comment kat entry ni dan saya akan update di link itu.
  5. Rasa macam nak buat Exchange Banner sendiri la pula. Tapi kena KIV dulu. Settle Follower's Award dulu naa~
  6. Hutang entry bercuti di Sabah. nak share juga nanti. Langsaikan dulu Pulau Kapas punya kot.
  7. Apa lagi ek? nanti saay check dan update list ini.
Ok, cau cin cauuu~

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics