Followers

Sunday, May 2, 2010

2 Lagi Officemates tambah Ummah~

Kedua-dua 'mangsa' merupakan Officemate satu department dengan saya.
Actually dua2 dapat anak yang ke dua.

Mula2 Hari Rabu petang, anak Amirul aka Cek Am lahir.
Nama yang diberi Iman (tak tahu nama penuh apa)
Kira2 jam 6 petang, anak lelaki beliau selamat dilahirkan.
Sebelum ini anak pertamanya perempuan bernama Daisy.
So, sepasang la anak dia sekarang.

Ni lah rupa anak beliau selepas deliver.
Cute...


Lepas itu, keesokannya pula..
Pada waktu yang sama iaitu lebih kurang pukul 6 petang, isteri Bad pula dilahirkan.
Bad dapat anak perempuan tapi nama belum ada lagi.
Anak Bad yang sulung lelaki.
Makanya, diapun dah ada sepasang anak jugalah sama macam Cek Am.
Ni la gambar anak Bad.
Mak ayah lawa, anak dia ni mesti lawa besar nanti.=)
Lepas ini siapa pula agaknya.
Yang tengah tunggu due bulan 5 ni ada 2 orang tapi department lain la.
Meriah betul tahun ini di office dengan baby2 =)

Pepun, tahniah kepada kedua-duanya.
Semoga mereka dapat membimbing warga baru dunia ini menjadi hamba Allah yang soleh/solehah.
Anak2 ni kan rezeki.
So, peliharalah mereka dengan sebaiknya.
Janganlah dibuang, didera dengan kejam sebab mereka ini lebih mulia daripada kita di sisiNya.
(maklumlah suci tanpa dosa).

p/s :

7 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics