Followers

Thursday, May 27, 2010

Maulana -RVSP terbaik!

Sukalah dengar lagu ni.
Suara Maulana sedap dan sesuai betul dengan lagu ini.
Walaupun layan AF8 last minute tapi berbaloi sebab ada lagu2 yang best.
Saya suka lagu ni. Anda?

Apapun,
Jom layan dulu lagu ni..



Kalau nak nyanyi sama2 mari layan lirik kat bawah ni.
Saya cilok lirik ni dari SINI..

Kali pertama ku melihat hati sudah rasa terpikat
Bila kau membalas senyuman
Ku berkhayalan…
Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya

Tapi di dalam realiti belum pasti
Ku pinta kau répondez s’il vous plaît
Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan
Ku rayu kau répondez s’il vous plaît
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu
Andainya benar katakanlah agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk
Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu

Lagu: Edry Abd Halim (KRU Publishing)
Lirik: Edry Abd Halim (KRU Publishing)

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics