Followers

Saturday, May 1, 2010

Gila bergambar di Pantai Cherating sebelum pulang~part 2

Lepas sahaja sarapan kamipun plan untuk pergi berjalan-jalan sekitar pantai.
Nak mandi laut dah tak syok sebab masa ni air dah surut.
Tapi my sis kata ank mandi dulu, maka syapun tunggu la di chalet saya.
Tunggu punya tunggu tak muncul2.
Rupa-rupanya mereka dah pergi pantai dulu.
Cet..tadi kata nak pergi sekali.
Ni blah tak ajakpun.
Rupanya diorang ingat saya dah gerak dulu.

So, sayapun bergerak solo.

Nampak tu nun jauh di sana ada 2 susuk tubuh.
Haa..itulah mereka.
Bila dah dekat sikit, nampaklah jelas sikit kan.
Kemain loving mereka berdua ini.
Apalah yang ditunjuk oleh abang ipar saya itu agaknya.

Saya dengan my sis pun nak bergambar berdua gak.
Berlakon sahaja semua ini.
haha~
Bosanlah asyik2 pandang kamera kan.
Baik tengok tempat lain lak.
Lepas itu saya bergambar solo pula.
Ada gaya2 model tak?
kuikui~
Sila muntah hijau beramai-ramai.
Diorang nak gak bergamabr suami isteri.
Haaa..ambil lah satu.
=)

Ini pula permukaan pasir setelah dikorek oleh anak2 ketam.
Cantik kan.
Bulat-bulat.


Banyak lagi view menarik tapi sebab cuaca semakin panas, saya dah tak larat nak menadah muka untuk dijamah sinar matahari.
So, kamipun bergeraklah pulang ke pangkal jalan dalam erti kata lainnya balik chalet la.

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics