Followers

Monday, May 31, 2010

Jom pi serang Chillis..

Pertama kali dalam hidup saya jejak Chili's ialah semalam.
Setelah 25 tahun hidup di dunia, baru dapat merasa makan di sana.
Lepas tengok Shrek semalam kamipun terus pi solat dan seterusnya cari restoran ni.
Besday guy nak makan kat situ. Ikutkan sahajalah since sayapun nak mencuba.
Sampai2 sahaja kena beratur la pula sebab dah 'penuh'.
Ada 3 group sedang menunggu seat di depan kami.
Setelah tunggu dalam 10 minit, kamipun dapat seat.

Sementara tunggu orang ambil order sempat lagi saya snap2 gambar.
Tisu, garfu dan pisaupun jadii..
Apa yang ada atas meja semua jadi mangsa.
Pakai kamera henset je pun..
wakaka~
Since saya tak tahu nak order apa my F la yang tolong order.
Sebenarnya ada macam2 jenis makanan tapi dia order kan saya burger.
Diapun order burger juga.
Tak ingat la pula nama burger yang kami order.(lain2 jenis)
Tapi memang BESAR PUNYA!.

Ni saya punya.
Daripada 4 potongan ni saya larat habiskan 3 sahaja.
lagi satu tu besday guy tolnog habiskan.
Saya offer kat dia siap2 sebab dah tahu tak larat nak habiskan seorang.
Yang ini meal dia.
Besar sangat burger dia ni.



Air pula saya order Bottomless Fruit Juice Apple.
Dia pula order Orange Juice.
Disebabkan air epal tu sedap saya refill lagi segelas.
haha..(rugi tak refill kan..)
Dia pula tak refill..tak larat dah kot nak habiskan.


Kesimpulannya, makan kat Chili's ni sedap la juga tapi kena pergi masa betul2 lapar.
Kalau tidak memang rasa sangat2 'full' tapi dalam masa yang sama rasa rugi kalau tak habiskan.
Yang paling saya suka ialah Jus buah boleh di refill..
(jakun weyh sebab selalunya air gas je yang boleh refill)
Jom pi Chili's. =)

p/s : Baru tahu Seoul Garden dekat OU dah pindah lokasi. Tapi tak sure pula pindah ke mana.

17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics