Followers

Tuesday, June 1, 2010

Diko punya cerita pula~

Kucingku sayang yang bernama Diko ni hari tu terkena sengat lebah.
Oh ya, lupa nak bagitahu ada lebah bersarang di atas siling rumah saya.
Ingatkan kami yang akan jadi mangsa pertama tapi rupanya Diko yang kena dulu.

Balik dari kerja minggu lepas,saya tengok pipi belah kanan dia dah membengkak.
Mata diapun sudah jadi sepet.
Nak sentuhpun dia tak bagi.
Saya ada snap rupa dia masa tu tapi gambar ada pada SD Card yang dipinjam member.

Kelmarin, bengkak tu pecah.
Layankan la gambar2 yang saya berjaya snap.
Ada kesan dot merah pada pipinya tu.
Ini saya cuba zoom sikit.
Besar jugalah lubang bila bengkak tu pecah.
Masa ni dia buat2 tidur.
Geram punya pasal saya kacau2 dia.
Terus dia bangun.
ekeke~
Sempat snap gambar dengan dia.
Ohhh..sangat suka gambar ni.
Mata dia sangat bulat.=)


Kesian juga pada dia sebab selalu sahaja cedera kena serang dengan kucing lain kat luar.
Kucing2 lain tu jealous sebab dia dapat tinggal di rumah kami yang best ni kot.
Atau mereka jealous dengan ke'comel'an dia.
haha~

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics