Followers

Wednesday, April 21, 2010

Layan ProjectAlpha session 2 pula~

Dulu masa session 1 saya memang tak layan la Project Alpha ni.
Buka saja2 tak layan tapi tak tahupun apekebendanya Project Alpha yang memang havoc masa tu.
Lagipun masa tu baru je berjinak-jinak merpati dengan nuffnang.
Tapi saya kenal la blogger2 yang featured for that project.
Memang mereka glamour sangat la sampai sekarang pun.
Mereka2 ini adalah

Huai Bin (www.sixthseal.com)
Nicole (nicolekiss.blogspot.com)
Audrey (www.fourfeetnine.com)
AbangNara (www.beautifulnara.com)
Budiey (www.budiey.com)
RedMummy (www.redmummy.com)
Kenny Sia (www.kennysia.com)

Siapa yang tak kenal at least satu daripada mereka angkat tangan.
Memang tipulah sebagai seorang blogger kalau tak kenal kan.
Ada yang siap masuk suratkhabar lagi.
Kenapa Hanis Zalikha tak de ek? Dia bukan glamour juga ke?
haha~

Second ProjectAlpha pun sudah bermula.
Hari ni dah masuk episode 3 pun daripda 49 episod.
Banyak kan.
Ada tengok tak?
Saya tengok je tapi tak dapat dengar.
Speaker PC rosak la pula. Nak kena pi beli ni.
huhu~

Bloggers yang terpilih untuk session 2 ni tetap 7 orang.
Mereka2 ialah;

KY (www.kyspeaks.com)
Azwan Ali (silaserazwanali.blogspot.com)
Niki (www.nikicheong.com/blog)
Ninie (www.ninieahmad.com)
Cheesie (www.cheeserland.com)
Shaolin Tiger (www.shaolintiger.com)
Joe Lee (www.klubbkidd.com)

Sebenarnya yang saya kenal di sini cuma Azwan Ali.
Sebab dia artis kan.
Takpe, lepas ni kena kenal semualah.
Mari layan2 ProjectAlpha di SINI
Follow ProjectAlpha fanpages di FB gak.
Klik sahaja banner kat sebelah kanan sidebar blog saya ni.

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics