Followers

Saturday, April 3, 2010

Akhirnya Pemenang Gali Gali Contest diumumkan~

Jeng jeng jeng..
Kalau kawan2 perasan, sebelum ni saya ada letak banner contest Gali Gali yang dianjurkan Cikmin di belog beliau.
Cikmin ni memang peramah, friendly, dan sangatlah pemurah..
Banyak contest dan jackpot yang telah dianjurkan beliau sepanjang berblogging nih.

Saya memang awal2 dah join Gali Gali Contest tu tapi disebabkan kekangan masa saya memang tak dapat nak terjah blog beliau selalu untuk baca entry dan komen..
Maklumlah syaratnya pun hebat iaitu kena tinggal komen tak kurang daripada 30 patah perkataan.
Itu yang payah sikit tu kan.
haha~

Masa saat2 akhir tu saya dah pasrah kalau ditakdirkan tak menang top 10.
Tapi dah tertulis kot rezeki saya untuk menang.
Bukan sekadar top 10 tapi top 5.
wow.~



Kalau ikutkan memang ketara gia perbezaan antara pemenang no 4 dengan saya (no .5) dari segi jumlah komen.
326-273 = 53 komen..

Secara peribadi contest ni meyebabkan saya lebih mengenali Cikmin.
Ye,saya hanya larat gali entry2 lama tu sampai bulan July 2009.
Cikmin ni memang rajin update blog.
So, entry die memang banyak.
Dan mostly pasal makan2, petua2, pasal experience mengandung, beranak, family, perayaan dan contest2.
Sebenarnya banyak lagi tapi tak larat nak ingat sekarang.
Sekarang ni Cikmin dah hand over belog ni kat anak dia yang baru masuk 4 bulan, Faheem Jr tuk jaga.
Cikmin dah ada blog dengan domain sendiri.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics