Followers

Tuesday, April 6, 2010

MyLook, dijamin dapat at least $1.10 sehari

Tadi jalan2 blogwalking segala jumpa la beberapa blog duk promosikan MyLook ni..
Katanya MyLook ni adalah search engine yang baru nak hidup..
Sama macam Google search dan Yahoo search..
Cuma, yang ni kalau kita search akan dapat 22sen untu ksetiap search (maximum 5 kali sehari)
So, total at least boleh dapat $1.10 sehari.
Itu kalau sendiri2 punya share.
Kalau ada member sign up dengan menjadikan kita referrer lagi seronok..
Sebab setiap referrer kita yang search guna mylook ni, kita akan dapat share gak.

Saya tak adalah kemaruk sangat tapi sekadar nak test market.
Nak cuba dan tengok kebenarannya..
Lagipun tak ada yuran dan duit tak melayang satu sen pun dari poket kita.
Apa salahnya kan mencuba..

Kawan2 nak try macam saya?
Silalah klik2 kat banner nih..
Tak rugipun..=)



Selamat mencuba ya!

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics