Followers

Sunday, April 18, 2010

Gatsby Deodorant Streets Fair - meriah~

Memang meriah.
Bayangkanlah kalau dorang habaq 518 bloggers berkumpul untuk event ni.
Tambah pula masa pengumuman tu ada lagi bloggers yang baru nak mendaftar.
haha~

Tapi disebabkan saya blogwalking kadang2 baca je entry post pastu tak kenal muka.
Kecuali yang saya aktif2 kacau kat FB la macam Jard.
Saya pula sebenarnya takut salah orang tu tak tegur.
Tapi tadi dia yang tegur dulu masa tengah tunggu masa untuk register.
Nasib baik betul tekaan saya.
Daripada dialah saya kenal wajah sebenar cik comel bersama pasangannya huda, kak helena, kak lilyputih dan incik luffy (saya panggil Ah Fatt bersama pasangan dia dude)..
Saya juga ada nampak Mel Romeo tapi segan juga nak tegur.
kuikui~

Saya pula masa itu banyak borak dengan Cik Comel.
Dia rupanya student lagi di uniKL.
Rumahpun kat Kampung Baru.
Memang dekat ajelah dengan Times Square kan.
Ada jugalah berborak dengan Ah Fatt.
Lepas itu, kamipun bercerai sekejap untuk sesi regstration.

Lepas register dan semua bertukar kaler jadi merah menyala, (sebab tshirt merah daa)
Sayapun dah nak warming up untuk cuba games2 menarik.
Tup kena panggil untuk ambil gambar ramai2.
Nampak sahaja Jard, terus pergi lepak dengan dia.
Sembang2 bagai sampailah sesi snap2 tamat.
Hajat nak bergamabr berdua masa tu tak kesampaian sebab Jard dah kena 'tahan' dengan peminat dia daa~

Sayapun terus pi pulun games menarik sambil2 kumpul point tanpa tahu sebab musabab kumpul point tersebut.
Lepas dah pulun kejap teetiba kena panggil lagi tuk sesi lain pula.
Apa dia ek?
Entah la malas nak cite skang.
Panjang sangat dah entry ni.
kita tunggu part lainlah yea.
Sekarng layan sahajalah gambar2 yang berjaya di capture oleh kamera henset murah saya ni.

Ok, yang ini gambar my F dengan Ah Fatt (luffy)
Tinggi2 Ah Fatt, tinggi lagi My F,
Tinggi2 my F, tinggi lagi Mel Romeo.

Sempat gak bergamabr dengan 2 gadis2 ayu ni iaitu Cik Comel ngan Huda
Lepas itu dapat jugaklah bergambar dengan blogger glamour, Mel Romeo..

Masa nak redeem hadiah gatsby saya ternampak pula seseorang yang macam kenal sahaja.
Saya tegur dia tapi dia macam malu2..
haha~
Suaidah ni lah.Yang rajin benar blogwalking ke blog saya.
Sayapun jadi rajin ke blog dia.
Terima kasih yea Suaidah.
Selalu2 lah datang lagi yea.=)

Masa lepas redeem hadiah gatsby, terserempak dengan Jard.
Akhirnya dapat juga bergambar dengan dia.
=)



Oh ya..ada juga jumpa adik saya intanurulfteha dengan BF nya yang tersayang Hairi.
Dia ada amik gambar pakai henpon dia yang canggih tu.
Memula tu ada gak niat nak keluar kamera magic saya sama tapi seganlah pula sebab henpon saya murah aje.
sob2..
Nak blackerry dapat kat Aidi Safuan.
hoho~
So, Intan jangan lupa upload ye gambar tu.
hehe~

Ok, itu sahaja kali ni.
Ada lagi ke benda2 best nak update berkenaan Gatsby Streets Fair ni?
Ada kot..tunggu ajelah kalau ada.

p/s : saya ada nampak beberapa blogger yang saya rasa macam kenal muka tapi tak sure nama.
hoho~
segan nak pi tanya atau teka teki. Kalau salah kan malu~

26 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics