Followers

Monday, April 5, 2010

"It's gonna get messy." It's true~

First time ni pergi makan di Carls Junior di Sunway Piramid.
Bak kata my F kelmarin,

"makan sekali dah tak nak dah.."
=)

Bukan apa, makan sekali terus rasa FULL.
Burger dia besar gabaq.
Rasa macam nak puasa makan burger kejap.

Tapi, makan punya makan.
Tak sempat nak snap gambar burger.
Tahu2 dah habis.
ehehe~
Burger dia kalau nak dibanding dengan Burger King memang jauh bezanya.
Lagi besar beb.

Sempat saya snap qoute kedai ni..
Ok, yang kat belah kanan bawah tu kalau zoom sikit nampaklah.

Ni pula kentang gorengnya.
Walaupun dah sejuk tetap sedap.
Sebab kentang dia original.
Tak macam yang lain.
Air dia boleh refill tu.
I like.

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics