Followers

Sunday, April 25, 2010

NoorAfzan Birthday Giveaway

~~ini akan jadi sticky mode sehingga 25hb April 2010~~
~~Entry TERKINI SENSASI ADA DI BAWAH NI~~

Sempena Hari Lahir saya yang ke 25 pada 12hb April ini, saya ingin mengumumkan bahawa saya nak buat giveaway untuk bloggers.


Syarat2 nya amatlah mudah iaitu,
  1. Jadi followers blog Simple Me ini.
  2. Buat entry ringkas pasal giveaway ini dan masukkan juga banner contest dalam entry tersebut. Jangan lupa link back ke entry post ini yea.
  3. Lepas itu, sematkan banner tu di sidebar blog sepanjang giveaway ini berlangsung yang di link back ke post entry ni juga.
  4. Tinggalkan url entry post anda untuk giveaway ini di comment box entry ini juga ye supaya mudah saya pergi check.=)
Giveaway ni akan tamat pada 25hb April 2010 11.59 malam..
Pemilihan pula dibuat berdasarkan kepada random.org
Seorang sahaja pemenangnya yea..=)
Hadiahnya ialah Novel Jaja love Din. Saya ada buat review kat SINI

Kalau ada budget lebih InsyaAllah adalah pemenang ke 2 dan seterusnya.
haha~

Apa lagi di tunggu.
Cepat2 join k..=)

Update : senarai peserta saya dah list kan di sidebar kanan. Check ye kalau tertinggal bagitahu..=)

p/s :Ask me everything kat kotak formspring.me di sidebar yea..=)

122 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics