Followers

Tuesday, April 20, 2010

Bila dah tak ada kerja dalam toilet~

Hari-hari di office memang tak sah kalau tak ada email menarik masuk inbox email.
Tujuannya untuk release tension bekerja.
dan2 aje kan.

Tadipun dapat email dari rakan yang tajuknya 'bila tak ada kerja'
Sayapun terjahlah tengok.
Patutlah kena beratur panjang kadang2 tu bila pi toilet.
Rupanya ada makhluk2 kreatif yang suka wat kerja tisu toilet tu.
Layankan aje lah bukti2 ini sama2.







Apa pendapat anda?
memang tak ada kerja kan.
haihhh..

p/s : maaf gambar sebelum ini gagal diloading.
ntah tak tahu kenapa.
skang boleh dah kan?

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics