Followers

Wednesday, April 21, 2010

Gatsby Deodorant Streets Fair - Cash Incentive

Sebenarnya bagi sesetengah orang 50 inggit itu cukup bernilai.
Samalah macam saya ini.
Di kala memerlukan, 50 inggit tu nampak sangat bererti.
Apatahlagi diberi percuma sahaja oleh nuffnang.
Ok2, tak adalah percuma tanpa buat apa-apa.

Cara dapat 50 inggit ni ialah dengan join Gatsby Deodorant Streets Fair sabtu lepas.
Pastikan anda datang awal untuk sesi mendaftar.
Kalau lambat atau tak datang langsung, maka burn la duit tu.
Penat je bagi email confirmation nak join, tapi tak jadi lak yea.(err..penat ke?)
Tapi, kalau pergi lambatpun kalau kumpul2 point banyak2 boleh redeem barangan gatsby sehingga boleh mencecah ratusan ringgit.
Rajin atau tidak sahaja nak main semua games2 yang disediakan.

Games nya pun bukan susahpun.
Senang-senang sahaja nak dapat point.
Cuma kena beratur la sebab ramai.
Maklumlah 518 blogger berkumpul kat situ.

Alhamdulillah seperti yang mereka janjikan, akhirnya masuk juga 50 inggit tu dalam akaun saya lewat petang tadi.
Pepun, thanks nuffnang.
Dah dapat baju, barangan gatsby di tambah lagi dengan duit.
Sapa lagi yang sanggup nak bagi kalau bukan nuffnang.

Tak nak tunjuk lah bukti.
Sebab rasa2nya ramai yang dah update pasal ni.
Sama sahaja kot figure nya.
haha~

p/s : buat yang tak join tu mesti rasa rugi kan. Tak pe, next time mesti ada lagi event besar macam ni. =)

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics