Followers

Sunday, April 18, 2010

Gatsby Deodorant Streets Fair - Perasmian Bloggers gathering paling besar~

Inilah kami kena hadap sebenarnya bila games2 dihentikan seketika.
Kalau tak silap masa itu pukul 11 lebih.
Sebenarnya ada acara rasmi iaitu perasmian event.
Saya mencari port yang belakangnya kipas sebab bayangkanlah dengan kesesakan manusia tanpa air cond, apa jadi?
Mestilah panas dan mungkin masa ini Gatsby Deodorant amatlah diperlukan supaya tak ada bau tak enak dibebaskan ke ruang udara.
Posisi di belakang kipas ialah paling strategik.
Sebelah saya ada seorang gadis yang saya rasa macam kenal sahaja muka dia tapi seperti biasa takut salah orang, saya tak tegurlah.
Rupanya dialah Rina. Haha~
Kesian saya sebab tak tegur dia tadi.
Rugi.
Hoho~

Mula2 ada pengumuman nama2 blogger popular dan juga yang terpilih untuk buat live blogging.
Lepas itu, acara dimulakan dengan ucapan daripada wakil2 nuffnang dan gatsby seterusnya pengisytiharan event ini sebagai Blogger Gathering paling besar dalam Malaysian Books of Record.
Tahniah Gatsby with Nuffnang kerana berjaya menarik 518 bloggers untuk berkumpul beramai-ramai di event ini.
Harap lepas ini ada lagi event2 macam ini lagi.
Memang terbaik.=)

p/s : sebenarnya ada beberapa lagi gamabr di snap tapi tak nampak pentas la.
Inipun my F yang tinggi tu tolong snap. Kalau harap saya memang gambar kepala2 bloggers je la yang nampak.
haha~

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics