Followers

Saturday, April 10, 2010

Dah nak dekat 500 followers..tak sangka!

Pagi ni saya tengok followers saya dah 497..
Lagi 3 orang akan genaplah 500..

Tak sangka dah ramai ikuti blog saya yang tak seberapa ini.
Walaupun hit nya tidaklah saebanyak blog2 lain yang paling2 pun 300 unique visitors setiap hari..
Tapi, saya haruslah rasa bersyukur sangat.

At least saya tahu saya tidak berblog secara syok sendiri.
Sebab masih ada yang sudi baca dan tinggal komen sama ada di comment box mahupun di shoutbox.
Memang saya akan reply semua komen2 yang berkenaan dengan entry2 tu tapi cepat atau lambat sahajalah.
=)

Buat bloggers2, selamat berhujung minggu.
Planning tengahari nanti nak pi Putrajaya jenguk anak abang Azam dan Kak Min.
Mereka ni alumni Lambaian, kelab kesayangan masa di UTM dulu.
Tapi, kita hanya merancang hanya Allah SWT menentukan.
So, tunggu je la apa yang jadi k.

Ni dah dekat pukul 3 masih nak hantar post.
Macam manalah nak cergas pagi nanti?
Haiihhh.
ok, saya pergi tidur sahajalah lepas ini.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics