Followers

Monday, April 12, 2010

Happy Birthday to ME..=)

Hari ni adalah hari kelahiran ke 25 kali di dunia.
bersyukur ke hadratNya kerana masih memberi peluang kepada diri untuk terus bernafas dan merasai nikmat yang dikurnianya iaitu nikmat usia.
Rasanya belum cukup lagi amalan dan rasa belum cukup zuhud kepadaNya.
Dugaan dan cabaran dunia begitu banyak.
Dugaan paling besar akhir2 ini bila di rumah ketika hari cuti , saya tak larat nak bangun awal.
Gagah untuk solat subuh sahaja tapi selepas itu tertidur balik sampai kul 9.00 pagi.
Macam manalah rezeki nak murah kalau tidur lepas subuh..
huhu~

Buat sahabat2 blogger dan sahabat FB..
terima kasih kerana mengingati hari lahir saya dan bagi wish ..
Terharu sebenarnya.
Tak ada hadiah pun tak apa janji ada yang ingat.

Kawan2 baikpun bgi ucapan yang sama.
Siap bagi hadiah besar tak terjangka lagi.
Saya bakal jadi 'aunty' hujung tahun ini..=)
Alhamdulillah~

Sempena Birthday saya kali ini saya ada buat giveaway.
Join ye..=)
Sempat lagi sebab giveaway tamat 25hb nanti.
Klik kat banner sebelah kanan untuk join.

p/s : petang ini my F nak belanja makan. yeay!

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics