Followers

Thursday, April 8, 2010

Kotak Ajaib saya jumpa di rumah -part 1

Masa saya mengemas bilik untuk majlis perkahwinan kakak saya hujung tahun lepas, saya terjumpa kotak biru di bawah ini.
Inilah kotak yang menyimpan kenangan zaman sekolah saya dulu..

Mari saya reveal salah satu dari barang kenangan yang ada dalam kotak baldu biru ni.

Ye, salah satunya ialah buku ni..
Ini merupakan projek akhir mata pelajaran sejarah masa tingkatan 2..
tahun 1999..
Kira2 11 tahun yang lepas la kan..


Close up sikit..
Tulisan te'cantik' saya dolu2..

Gigih tu, semuanya kena design secara manual..
Tak ada PC, Words, Excel..
Semuanya tulis tangan sahaja.
Siap lukis2 lagi..

Bila saya godek2 semula hasil kerja saya dulu memang buat saya tergelak, tersenyum.
Ada banyak lagi khazanah dalam kotak ajaib tu.
Nanti2 saya reveal di next part.

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics