Followers

Sunday, April 25, 2010

Dah 600 followers.


ehsan google
Pejam celik pejam celik dah 600 followers.
Walaupun saya tahu lately yang ramai follow semata-mata untuk join contest tap isaya still hargai.
Saya terharu dengan tahap kesungguhan kawan2 followers untuk menang tapi malangnya hanya seorang, mungkin 2 orang atau paling 3 orang followers je yang akan dapat hadiah giveaway tu.
Saya tak mampu nak bagi semua orang seorang satu giveaway sebab sayapun tak sekaya blogger Redmummy yang boleh menjana pendapat sehingga RM10K sebulan mahupun KennySia yang cash out duit nuffang sampai beribu-ribu~.

So, saya berniat nak bagi award la.
tapi nak design cantik2 dulu.
(err..cantiklah sangat..)
So, nantikan kemunculan award saya kepada followers dalam masa terdekat ni.

Pepun, saya sayang kamu semua.
Jangan lari tahu!
haha~

15 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics