Followers

Sunday, April 18, 2010

Gatsby Deodorant Streets Fair - parking daa~

Sebaik sahaja dah redeem hadiah Gatsby guna point yang kami kumpul masa layan games itu, kamipun pergi solat zohor sat.

Kami parking kat aras 2, so, geraklah ke tempat parking sambil2 cari mesin autopay for parking.
Rupanya ada kat aras 1 atau 3 sahaja.
Jadi, kami gigih la naik tangga kan.
Sampai sahaja, my F masukkan tiket parking.
Tengok2 nah ambik ko.
RM10.00
Terkujat la juga kan.
Tapi memang kami sampai tadipun kul 9.30 camtu.
Keluar pula kul 2.30 dekat kul 3.00..
Lebih kurang 5 jam jugalah layan games.
haha~

Menggigil nak bayar, nasib baik barang yang kami dapat redeem tu boleh tahan harganya.
Berbaloi la dengan harga parking itu.

Lepas itu, kami pergi Pudu Plaza yang tak berapa jauh dari situ.
Nahh..parkingnya RM2 je per entry.
Memang jauh betul bezanya.
Nasiblah.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics