Followers

Friday, April 2, 2010

Dapat 20 ringgit dan ada idea tuk my birthday contest?

Salam..
Setelah berhempas pulas fikir idea nak tulis entry akhirnya saya dapat gak 20 inggit.
Thanks nuffnang.
Alhamdulillah..

Ni kira macam hadiah hari jadi saya daripada Nuffnang.
besday saya dah around the corner.
Rasa2 macam nak buat contest tapi tak asa idea la pulak.
Any idea?

Nota tangan :
Lately, mode tuk join contest macam naik sahaja.
Ramai pula yang suka buat contest sekarang ni kan..
Giveaway la yang paling banyak..=)
jom tengok apa contest yang aya join.
Andapun boleh join sama juga mana2 contest yang saya join tu selagi due date tak sampai lagi di http://duniacontestnoorafzan.blogspot.com/

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics