Followers

Thursday, April 29, 2010

Networked Blogs . Followlah saya~

Saya rasa semua dah mula addicted untuk masukkan application yang link kan FB dengan blog.
Yang 'like' dan 'share on facebook' tu.
Macam ni

Blog2 otai dah ramai letak tapi saya sampai sekarang tak reti2 lagi.
Ada sesiapa boleh ajar in detail tak?
I mean dekat mana (specifically) nak letak code HTML tu.
Kalau rajin buat tutorial sekali.
Thanks in advanced.

Saya ada cuba sekali tapi result dia post langsung tak keluar.
Bahaya betullah.

Godek punya godek jumpa application Networked Blogs di FB juga yang juga berkait dengan blog.
Yang ini mudah sikit kerjanya.
Code pun paste je pada widget baru di sidebar.

Baru ada 4 followers sahaja.
Sesiapa yang ada account FB tu rajin2kanlah diri klik 'Follow this blog' kat bawah Networked Blogs yang berada di sidebar kiri anda tu.
Macam best je kan.

p/s : update terkini. Berjaya juga buat. nak cuba gak yea. Sila ke SINI, SINI ataupun SINI

20 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics