Followers

Tuesday, April 6, 2010

Oh best ke pergi I City =)

Seriously masa nak pergi tu memang teruja.
Tapi masa pergi tu ramailah umat manusia di sana.
Rasa teruja tu dah jadi macam suam2 kuk sebab mana2 pun ada orang.
Mula2 masa nak masuk ke simpang dari jalan besar.
Sesak sampai ke tempat parking.
Dah la tempat parking tu kemain jauh dari tempat lampu-lampu berkerlipan tu.
Kenalah menapak.
Nasib baik parking free walaupun dijaga RELA.

Oleh kerana ramai sangat orang.
Nak capture gambarpun jadi tak berapa nak menarik la sebab dilatari manusia.
Siap ada gerai2 persis pasar malam kat Jalan TAR gamaknya di kawasan tu
Saya cuma membeli air minuman kosong dlaam botol berjenama SeaMaster untuk menghilang dahaga.
Tak sanggup nak berhimpit dalam pasar yang ramainya orang tak hengat untuk beli benda lain.

Ok,saya ttahu tak cukup buktikan dengan cerita semata.
Ok, layankan sahajalah gambar yang berjaya di snap dalam gelap ni.
Overall memang enjoylah layan lampu berwarna-warni.
Meriah dengan lampu-lampu.
Sama meriah dengan bilangan pengunjung yang siap berkelah di sekitar kawasan itu.



Tiada caption untuk gambar2 tersebut.
Anda masih terasa teruja tak nak pergi sana bila baca entry saya ni?
=)

Fine, pergilah sendiri k.
di Seksyen 7, Shah Alam.

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics