Followers

Thursday, April 22, 2010

Iklan2 kreatif di tempat yang luarbiasa~

Saya dapat forwarded email daripada kawan2 yang saya rasa nak share dengan kawan2 blogger.
Mungkin ada yang telah atau pernah dapat email sebegini.


First, iklan Mondo Pasta.
kreatif beb tali pengikat kapal tu didaptasi sebagai pasta.

Kemudian, ketaklurusan kabel elektrik di Bangkok ini diadaptasi sebagai rambut dengan meletakkan sikat disitu untuk membuktikan rejoice boleh meluruskannya..

Yang ni pun carer gak..=)

Asap yang keluar daripada penutup jalan di New York City tu digunapakai dengan tukar wajah penutup tu jadi rupa kopi panas dalam cawan.
Sedap la pulak bila tengok lama2.

Yang ni pun boleh tahan.
Habis kereta2 pun kena cat.
kuikui~

Iklan kereta mini cooper ni pula diletakan dekat
Switzerland train station.

Swimming Pool yang menarik.
haha~

Smart gila iklan kat vending machine dan ATM machine ni.
haha~

Ini lagi gempak.
Siap ada ilustrasi budak lemas dalam air.
hoh~

Pisau yang diletak dicelah lampu jalan memang nampak real
=)

Pemabuk memang layak parking kat sini je.


Layankan iklan2 ni.

haha~
Sumber gambar tak diketahui sebab dapat email yang diforward sahaja.

Kat google ada kot. =)


p/s : 2,3 hari ni memang kecoh pasal kembalinya Allahyarham Achik Spin ke rahmatullah~
Rasanya tak terlambat untuk mengucapkan takziah kepada keluarga beliau.
Semoga roh beliau dicucuri rahmatNya.

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics