Followers

Friday, April 9, 2010

Minyak Gosok from Cikmin udah diterima~

Minggu lepas saya ada buat entry pasal pencarian Minyak Gosok Cap Menara.
So, Cikmin telah menawarkan khidmat bakti mengirimkan saya 5 botol minyak gosok ni dengan bayaran pos RM3.50 (kos untuk setem) dan juga RM30 (Harga bersih minyak gosok)..

Hari Selasa lepas, parcel ni pun di terima.
Alhamdulillah, tentu mak saya gembira.

Memang cikmin balut kemas sebab saya minta dia pos biasa je.
Kena bungkus elok supaya tak rosak isinya.

Taraaa...minyak Gosok Cap Menara 5 botol.
Bekalan untuk berapa tahun agaknya.
haha~
Mak saya begitu teruja untuk bau minyak tersebut.
Maaf saya terpaksa censored kan dengan color hitam kat bahagian kepala sebab masa ini mak tak pakai tudung.

Minyak gosok ni sebenarnya boleh didapati di pasaran terbuka tapi kat area KL susah nak jumpa.
Dulu ayah saya beli kat Terengganu.
Minyak gosok ni memang elok dan baunyapun wangi.(naklumlah bau serai.)

To Cikmin,
Thanks ye sebab sudi tolong saya. =)

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics