Followers

Friday, April 2, 2010

Dating dengan BFF kat Time Square!

Sabtu lepas,
setelah merancang dari awal bulan, akhirnya dapat gak saya dating sekali lagi dengan si dia nih.
Jangan salah faham..
Si Dia ni bukan BF tapi BFF saya masa study kat UTM dulu.
Shira.
Oleh kerana dia ni terlebih pandai, sekarang dia dah jadi tutor di UM.
Bakal pensyarah la dalam erti kata lainnya.
Dia ajor kat Fakulti Engineering, Jabatan Mekanikal.
Ada sesiapa kat sini kenal?
Mana tahu dak UM ada baca blog saya nih..=)

Kami planning nak pi Time Square.
Since saya ni buta sikit jalan2 KL yang serabuti tu, saya cadangkan pada dia naik LRT je ke KL Sentral.
Lepas itu naik monorail direct to TS.
Nasib baik dia ON je..
Cuma saya tetap kena amik dia kat UM and park kat rumah flat ke ape sebelah LRT Universiti tu.
Parking secara illegal la kan sebab parking tu sebenarnya khas untuk penghuni flat tu je.
ekeke~

Rancang tengok wayang tapi tak tahu nak tengok cerita apa sebab memang semua cerita yang ada macam tak best.
last2 pilih Dragon 3D..(gigil nak bayar 16 hinggit)
Setelah beli tiket wayang yang regenye mahal tuh, kami terus pi cari makan.
lapor dah perut nih..
Sonang2 makan McD je.
Dua2 amik set Big Mac.
Yang bestnya dia belanja..yeay!
thanks Shira.

Kami beli tiket ku 12.30..
Lepas dah makan dan lain2 baru kul 2.00..
Wayang start kul 3.30.
So, kammi sebagai wanita aka perempuan sejati mulalah blogwalking windowshopping.
Hampir setiap kedai kami masuk.
Daripada floor 5 (tempat kami makan McD)..
Membawa ke floor 6..
Lepas tu turun sampai floor 1..
Dekat2 kul 3.20 baru kami pergi GSC semula.
Tunggu nak masuklah kan.
Pop Corn dengan air sejuk memang wajib la tiap kali menonton di panggung.
Seperti yang saya dah cerita dalam entry ni, Dragon 3D tu memang superb best..
Kami keluar panggung je jam dah 5.30 ptg..
Apa lagi baliklah kan.
Sebelum tu sempat lagi nak amik gambar kenangan.
Say cheese ye Shira.=)

Sajasaya candid kan gambar dia masa dia nak setting kamera henset Balckberry dia tu tuk snap picta.
Gambar dari Blackberry tu dia tak upload lagi sampai sekarang.
Mungkin busy kot.

p/s : sonoknya ada cop jempol watermark khas pada setiap gambar saya di blog nih..=)

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics