Followers

Wednesday, April 28, 2010

Buat tutorial Blink2 kat tulisan~

Dari dulu saya teringin nak buat tulisan yang blink2 tapi selain daripada buat2 busy,
sebetulnya saya tak ada effort = malas (bahasa tak bestnya)

Tadi jalan2 kat blog kak ceera, tetibe je terpanggil nak godek2 tutorial list yang banyak kat sidebar dia tuh.
Nampak pula tutorial untuk buat blink2 ni.

So, sekarang ni nak mula ngetest di entry ni la.
Katanya sonang sangat.
Nak tahu pi check sendir kat SINI.

Saya dah berjaya buat.
Buktinya.

SAYA BERJAYA

Good luck!

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics