Followers

Saturday, April 3, 2010

Sharing tuk doakan barang hilang dipulangkan..=)

Saya jalan2 blogwalking jumpa pula doa ni di blog sahabat baru saya ni
Saya rasa macam nak share je dengan kawan..

Saya copy and paste je kat sini.
Harap2 tuan tanah kedaun Fairosza tak marah..

Kongsi ilmu yang dikongsikan daripada seorang rakan. Manfaat bersama.


Doa ini diskan daripada kitab terjemahan Bustanul Arifin oleh Ustaz Ahmad Fahmi Zamzam dan diedit.


"Beramallah dengan keyakinan, dan sedarlah diri kita sedang memohon daripada Pemilik segala perkara tiada berkecuali."
p/s : kalau dah bukan rezeki kita, memang takkan jumpa balik la. Tapi at least kita berusaha kan..=). Berusaha, bertawakkal dan kemudian redha.

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics