Followers

Monday, March 29, 2010

How to train your DRAGON 3D..Memang gempak!

Semalam saya dengan BFF saya, Shira pi tengok wayang sebagai salah satu aktiviti dating kami selain daripada window shopping..
Seriously, kam itak tahu nak tengok cerita apa sebab memang tak ada cerita yang gempak2 di war war kan ada untuk hari itu punya tayangan.
Jadi, kami cuma pergi kat GSC tu n the n baru start2 pilih2 cerita pe.
Yang ada Alice in the Wonderland..memang laku tiket dia sampai kan malam je ada kekosongan masa kami beli tiket tuh..
Kami pi beli tiket tu kul 12.30 tgh hari tau.
Tapi, banayk khabar angin yang kata cerita ni boring.
So, kami memang takkan pilih la kan yang itu.

Tengok ada poster movie DRAGON 3D kat bahagian belakang kaunter tiket tu.Cerita tu nampak macam meyakinkan saja.
So, decide nak pi beli tiket.
Tengok2 kat screen list2 movie yang akan tayang har ini tak ada pulak DRAGON 3D..
Saya pula memang tak tahu papepun.
tak check kat website langsung sebelum pergi dating nih.
Ingatkan DRAGON 3D tu tak tayang lagi.
Mungkin next week gamaknya.
Sebab kt poster tu tak ada pula tulis tarikh release~
Muka dah kecewa.

Tiba2 saya tergerak nak tengok balik poster DRAGON 3D tu.
Baru perasan yang tajuk movie tu panjang lagi.
"How to train your DRAGON 3D".
Bila check balik kat screen tu ada rupanya.
Haiya.bikin suspen.bikin confuse sahaja tahu poster tu.

tengok, kalau kamu jadi saya, sure nampak tajuk dia DRAGON 3D je kan?

Kami gigih juga nak tengok walaupun tiket mahal (16 hinggit sorang tu) dan dapat seat yang kat row kedua dari depan.
Mahu pening kepala eden nanti.
Dah la kena pakai spek, pastu dekat benar dengan screen.
Sabar ajelah..=)

Tapi, harga tiket yang mahal.
dan tempat duduk yang tak bape selesa tu dibayar beb.
Berbaloi-baloi sebab cerita dia superb best.
Rugi tak pi tengok.

Nak tahu kenapa?
Pi la tengok sendiri.
Akan dapat jawapannya.=)
hehe~

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics