Followers

Thursday, January 7, 2010

Pengantin paling menarik 2010- kalah artis!

Apa yang menariknya perkahwinan my sista?

1) Kakak saya bertuah sebab dapat jurumekap yang 'suka' kat dia..Siap masukkan picta my sis sepanjang majlis dalam 1 album di facebook dia...tak caya search Zaifie Zainal dan check photo albumnya..
(for your info, Kak Zai tdak akan rajin bergambar dan upload picta majlis kahwin kecuali dia sangat2 suka pada pengantin sekeluarga..Selalunya dia akan terus balik lepas habis mekap tapi di majlis my sis, dia tunggu sampai acara bersanding..)

2) Kakak saya bertuah sebab VVIP datang siap bawa angpau yang 'besar'..maklumlah anak pertama dalam keluarga kawen..(saya tak tahulah time saya nanti macam mana..huhu~)

3) Masa kat Putrajaya buat outdoor photography session, my sis jadi macam artis..
Sebab, masa kami dah nak balik ke kereta, ada sekumpulan wanita arab berpurdah minta bergambar bersama..
Mereka kata kakak saya sangat cantik..
Saya tanya pada group photographer kami from www.thephotolicious.com adakah perkara macam itu biasa berlaku kepada pengantin dan jawapannya tidak pernah..
Ini adalah pertama kami dalam sejarah hidup mereka juga..
Bukan sekali, tapi 2 kali permintaan bergambar.
Kalau tak silap ada 3 pasangan pengantin bergambar di tempat yang sama tapi mereka pilih my sis..
Bertuah betul my sis..
Nampak sangat Zaifie Zainal Make Over memang marvelous..

Saya nak tepek satu picta belas ehsan daripada facebook photograper wedding my sis kat sini..
nah..
Yang ini pula from our camera je..
Snap lepas balik outdoor photoshoot..

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics