Followers

Friday, January 22, 2010

6 Fakta menarik tentang Hari Jumaat...

Fakta yang menunjukkan jumaat hari yang best ialah..

1) Jumaat selalunya hari terkhir bekerja sebelum cuti hjung minggu..
badan kat office tapi kepala fikiran dah kat rumah..

2) Jumaat bagi yang keje opis kerajaan or kilang yang ikut rehat macam kerajaan best sebab rehat lama..pompuanlah suka sebab bleh pi shopping2..

3) Jumaat selalunya kerja banyak dah settle..(x sebanyak hari isnin..)
So, rileks sikit la..(bagi saya ye..ada orang lagi nak cuti..lagi banyakkk kerja..)

4) Jumaat kan hari yang mulia untuk umat Islam..(best kan.)

5) Jumaat lepas kerja boleh lepak2 minum dulu sebab esoknya cuti daa..tak tidur malampun tak apa..

6) Jumaatlah hari orang paling semangat nak pergi kerja..haha~
Rasa macam masa pantas berlalu..

p/s : best2 pun ada juga yang tak bestnya..
yang tak bestnya.jumaat hari jalan jem sedunia..(lagi2 time balik kerja..)
lagi satu jumaat jadi tak best bila sabtu kena kerja gak..huwaaa~

afzan kata : ini Fakta NoorAfzan..anda mungkin ada fakta2 lain untuk dikongsi..
sila tinggal komen..

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics