Followers

Friday, January 22, 2010

Sedih sebab IP Address kena banned kat shoutbox..


Tadi saya pi blog KakNor..
IP address kena banned?
Apa salah saya?
huhu~

Rasanya saya tak ada buat iklan2 haram..
Tak ada buat spam..
Tapi, sometimes kena banned..
Semangat untuk blogwalking pun rasa macam down sikit..
Nasib baik satu blog sahaja..


Update terbaru :
  1. KakNor tu cakap dia tak block apa2 IP..Tapi diapun tak pasti kenapa shoutbox dia macam gitu.. (dah 2 orang mengadu perkara sama..
  2. Maybe Kak Nor patut tukar kepada shoutbox lain yang lebih friendly-users..

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics