Followers

Wednesday, January 27, 2010

Tak sangka dah 300 Followersku~

Pagi tadi buka blog..
Terkejut dah 300 followers..
Huiyooo~

Terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan kepada sahabat2 bloggers yang sudi follow blog saya ini..
Be a loyal followers k...
Then u will get a loyal one..

Sempat saya print screen..

Fid telah menjadi followers saya yang ke 300..
Err..tapi tak de hadiah tuk followers yang ke 300 yea..
Sorry..
k lah..nanti saya review blog awak yang best tu di blog saya sebagai hadiah.
ok tak?

Ermm..terfikir juga nak buat cabutan bertuah..
Tapi nanti saya pikir2 dulu hadiah apa nak bagi baru decide~
hehe..

26 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics