Followers

Monday, January 11, 2010

Faizal Tahir gagah menyanyi walaupun bertongkat..

Tak sia-sia kan usaha Faizal Tahir untuk menyanyi sendiri lagi bencinta..
Memang gagahlah superman malaysia..
Pada mulanya bertongkat..
Lepas itu hilang pulak tongkatnya..
Lepas itu yang last part dia hilang pula..
Mula2 macam blur juga..
Tapi itulah namanya 'persembahan'
Berbagai gimik..

Akhirnya lagu tu dinobatkan sebagai lagu ke 3 terbaik tahun 2009..
dan membawa pulang 12,000..
Memang layan lagu tu..

Tak sangka Aizat dapat menggondol tempat pertama..
Tapi memang tak dinafikan bakat dia memang menyerlah sangat akhir2 ini.
Tahniah Aizat..
Dapat 10,000 tuk best performance, lepas berkongsi pula 35,000 untuk lagu
terbaik 2009..wow!

Dan Sebenarnya nyanyian Yuna saya aim boleh menang first prize sebenarnya..
Sebab lagu itu sangat2 tangkap jiwa..
Tapi nasib baik dapat 2nd prize..
Tetap tak mengecewakan saya..

Vokal terbaik memang layak digondol Black sebab suaranya memang mantap sangat..
Cayalah sama lu Black..
hehe~

p/s : jap, tahun ni nama2 besar seperti Siti, Noraniza Idris, Jaclyn Victor dll
tak masuk final kan? memang pelik tapi bagus gak sebab ini menunjukkan
industri muzik kita dah bernafas baru gitu..

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics