Followers

Wednesday, January 6, 2010

Gubahan hantaran kahwin hasil tangan lelaki perkasa..?~

Hantaran lelaki untuk perempuan ada 7 dulang..
Percayakah anda yang menggubah ini adalah lelaki yang langsung tak lembut..
Malam gubahan2 ini hanya sebagai side income dia je sebab dia dah bekerja tetap di kilang..
Tak ada pula gambar penggubah ini..
Dengan rambut panjang ala2 rockers gitu..punya kesenian rupanya..
wakaka~

Gubahan tuk kek ini hanya reben besar dilekatkan atas kotak kek..
Kek ini kek lapis yang Encik Nusin si pengantin lelaki tempah khas daripada kawannya..
katanya process nak siapkan kek ini 5-6 jam gitu..
Hantaran jam Swatch bought from Japan..original tau..
Hantaran gelang bebola bling2..ni pakai masa upacara batal air sembahyang..
Yang bestnya, ada susunan manik berbentuk I Love U kat belakang kotak gelang..
hehe~
Hantaran wng belanja..dalam bentuk cek..RM8000.00..
Ini pula gubahan untuk mas kahwin..mas kahwin my sis adalah RM245 sempena tarikh birthday beliau..jangan lupe tarikh ini.. hadiah besday tuk bagi dia nanti ye..=)
Ini pula kasut jenama Nautica dan beg Bonia..
mahal tuh..huhu~
Ini pula kain ela yang digubah jadi macam buah anggur..
kenapa bukan buah betul ek?
isk2..kalo tidak boleh di ngap..
Hantaran kaler biru sebab tema lelaki ialah biru..
Dan sebab gubahan ada bentuk2 love ialah concept my sis ialah 'cinta'

26 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics